Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Unox-dag in de Efteling op 16 januari uit voorzorg geschrapt

13-01-2022, 13.31 uurBeeld: @Eftelflags

Een speciale Unox-dag in de Efteling op zondag 16 januari gaat niet door. Op dit moment is nog niet duidelijk of Nederlandse attractie- en dierenparken komend weekend de poorten mogen openen. De huidige lockdown duurt tot en met vrijdag 14 januari.

Op 16 januari zouden duizenden prijswinnaars van Unox het Kaatsheuvelse sprookjespark bezoeken. Uit voorzorg heeft de organisatie besloten om het Unox-evenement te schrappen. Als reden geeft men "de grote onzekerheid met betrekking tot de coronamaatregelen".

Er wordt een nieuwe datum geprikt. Vanwege het bedrijfsevenement werd eigenlijk grote drukte verwacht op 16 januari. Abonnementen zouden om die reden niet geldig zijn.

Afwachting
De Efteling is in afwachting van een beslissing van het kabinet over de coronaregels. Op de online openingskalender valt momenteel te lezen dat het park zaterdag geopend is van 10.00 tot 19.00 uur en zondag tot 20.00 uur.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be