Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bijzondere tv-commercial voor dertigjarig jubileum Disneyland Paris

10-01-2022, 16.14 uur

Disneyland Paris werkt toe naar de viering van het dertigjarig jubileum. Vandaag wordt een gloednieuwe tv-commercial gepresenteerd die volledig in het teken staat van de dertigste verjaardag van het Disney-resort. Daarin staan de Disney-figuren centraal.

Met behulp van een bijzondere cameratechniek vliegt de camera langs tal van feestvierende Disney-karakters in themagebied Main Street U.S.A., terwijl de tijd stilgezet lijkt te zijn. In de lucht hangen slingers en confetti. De spot heet 'La magie ne fait que commencer', oftewel: de magie is nog maar net begonnen.

Voor de decors werd gebruikgemaakt van de paradewagens van Disney Stars on Parade. Op de achtergrond zijn The Twilight Zone Tower of Terror en Hyperspace Mountain zichtbaar. De aanwezige bezoekers dragen overigens geen mondkapjes, terwijl dat voorlopig wel verplicht is.

Disney Illuminations
Disneyland Paris bestaat dertig jaar op dinsdag 12 april. De feestelijkheden starten echter al op zondag 6 maart. Op het plein voor Sleeping Beauty Castle gaat een nieuwe show in première met Mickey Mouse en zijn vrienden. Disney Stars on Parade en avondshow Disney Illuminations blijven tijdens het jubileum te zien, als de coronaregels geen roet in het eten gooien.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be