Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn onthult ontwerp voor station nieuwe achtbaan

12-01-2022, 08.00 uur

Avonturenpark Hellendoorn laat zien hoe het station van een nieuwe spinning coaster eruit gaat zien. In een nieuwe making-of-video op YouTube wordt een ontwerp voor het stationsgebouw getoond. De attractie staat in het teken van een strijd tegen een draak.

Bezoekers nemen daarvoor plaats in 'luchtstrijdwagens'. Hellendoorn realiseert een middeleeuwse burcht met een overdekte wachtrij. Marketingdirecteur René Peul spreekt over "een imposant gebouw van 23 meter breedte, inclusief technische ruimte".

"Sporen van de strijd tegen de draak zijn nog steeds zichtbaar", aldus Peul. "In de wachtrij gaan we het verhaal vertellen van de overwinning op Balagos." Bovendien worden daar de hoofdpersonages geïntroduceerd: vier ridders die luisteren naar de namen Boudewijn, Olaf, Gijsbert en Petronella.

Houten constructie
In de video wordt ook de definitieve kleur van de baan getoond. Het Overijsselse pretpark koos voor een houttint, om een houten constructie na te bootsen. Op de bouwplaats zijn inmiddels de keerwanden geplaatst. In het voorjaar moet de opening plaatsvinden.Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be