Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Podcast: dit kun je verwachten van pretparkseizoen 2022

06-01-2022, 18.57 uur

Klik hier voor alle afleveringen van de Looopings Podcast

Wat hebben parken als de Efteling, Walibi Holland, Toverland en Disneyland Paris voor ons in petto in 2022? Die vraag staat centraal in een nieuwe aflevering van de Looopings Podcast. Samen met pretparkfan en youtuber Pieter Leebooij bespreekt Wessel Wit de belangrijkste toevoegingen in de Europese pretparkwereld.

Hoewel we nog steeds niet verlost zijn van het coronavirus, zijn er gelukkig genoeg parken met spannende en interessante plannen voor het komende jaar. Welke attractieparken verdienen een plek op je bucketlist en welke parken kun je in 2022 beter overslaan?

In de aflevering wordt niet alleen vooruitgeblikt op uitbreidingen van parken in de buurt: ook buitenlandse spelers als Parc Astérix, Gardaland, Energylandia en Fårup Sommerland komen aan bod. Zij presenteren dit jaar innovatieve attracties met spectaculaire elementen. Verder is er ruimte voor speculaties en ongevraagde adviezen. Wat voor attractie heeft Phantasialand bijvoorbeeld nodig? En welke kant moet Walibi Holland op?

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken, dierentuinen en attracties. We spreken met prominenten uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Apple Podcasts, Podimo, YouTube, Overcast, Podcast Addict, Castro en TuneIn.
Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be