Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Studio 100 Story Studio

Nieuwe K3-beleving in Antwerpen blijft open ondanks verbod op overdekte attracties

04-01-2022, 15.13 uur

Belgische binnenattracties zijn momenteel dicht, maar een overdekte K3-attractie in Antwerpen ontspringt voorlopig de dans. Sinds 26 december mogen overdekte pretparken en binnenattracties in België niet open vanwege de coronaregels. De Antwerpse Studio 100 Story Studio, waar de K3-beleving onderdeel van uitmaakt, heeft daar wat op gevonden.

Doordat de trekpleister gepresenteerd wordt als een museum in plaats van een walkthrough-attractie, kunnen de deuren geopend blijven. Voor musea geldt in België op dit moment een uitzonderingspositie. Er worden om die reden nog dagelijks bezoekers verwelkomd bij het zogeheten K3 Immersive Bootcamp.

"De nieuwe maatregelen leggen voorlopig geen beperkingen op onze voorstellingen", valt te lezen op de website van de Studio 100 Story Studio. "Alle bezoeken kunnen doorgaan zoals gepland." Wel belooft men scherp te zullen toezien op de geldende gezondheidsmaatregelen. Zo is een bezoek alleen mogelijk op vertoon van een coronapas en wordt het bezoekersaantal beperkt.

Videoclip
In het K3 Immersive Bootcamp worden bezoekers met behulp van videoprojecties en koptelefoons ondergedompeld in de wereld van meidengroep K3. Ze leren hoe ze moeten poseren en dansen, waarna ze mogen meespelen in een videoclip. Tickets kosten 18,50 euro. Het dragen van een mondkapje is verplicht voor iedereen vanaf 6 jaar.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Studio 100 Story Studio
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be