Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris haalt vuurwerkshow Magic Over Disney uit de agenda

03-01-2022, 16.47 uurBeeld: Disney Goofballs

Disneyland Paris moet opnieuw een evenement annuleren vanwege de coronamaatregelen. Eigenlijk stond voor vrijdag 14 januari, maandag 17 januari en woensdag 19 januari een speciaal avondspektakel op de planning: Magic Over Disney, met een grote vuurwerkshow in het Walt Disney Studios Park.

Door de aanscherping van de coronaregels kan Magic Over Disney echter niet doorgaan, bevestigt een woordvoerder van Disneyland aan Looopings. Hij benadrukt dat de Disney-parken de komende tijd gewoon geopend blijven, inclusief attracties, theatervoorstellingen, meet-and-greets en een parade.

Alleen de voorstelling Frozen: A Musical Invitation en de afsluitende avondshow Disney Illuminations gaan voorlopig niet door. Die aanpassing blijft vooralsnog drie weken van kracht. Vorige week lanceerde Disneyland nog een commercial over de langverwachte terugkeer van Disney Illuminations.

Opvolger
Magic Over Disney had de opvolger moeten worden van de jaarlijkse vuurwerkshow Magic Over Lake Disney, die voorheen vertoond werd op het grote meer achter uitgaansgebied Disney Village. Het evenement zou voor het eerst plaatsvinden in het Walt Disney Studios Park.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be