Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Corona-uitbraken onder Disney-personeel: vijftien Disney-figuren ontbreken in parade

30-12-2021, 17.21 uur

Bezoekers van Disneyland Paris kregen vandaag een uitgeklede versie van de kerstparade voorgeschoteld. Door corona-uitbraken onder het personeel ontbraken maar liefst vijftien Disney-figuren in Mickey's Dazzling Christmas Parade. Ook een groot aantal dansers was afwezig.

Mickey's Dazzling Christmas Parade is in de kerstperiode twee keer per dag te zien. Er doen normaal gesproken zo'n zestig acteurs en dansers aan mee. Veel van hen kunnen momenteel echter niet aan het werk door coronabesmettingen, melden ingewijden aan Looopings.

Daardoor misten in de parade van vandaag Stitch, Clarice van Knabbel en Babbel, de biggetjes Knir, Knar en Knor, Goofy's zoon Max Goof, Katrien Duck, Dagobert Duck, de neefjes Kwik, Kwek en Kwak, Assepoester, Rapunzel, Iejoor en Tinkelbel. Een YouTube-video laat zien wat er overbleef van de parade zonder de vijftien personages.

Kerstelfje
Niet eerder deden er zo weinig Disney-personages mee aan de nieuwe kerstparade. Bovendien stopten de wagens niet voor showonderdelen op Central Plaza en Town Square. De plek van Tinkelbel was ingenomen door een willekeurig kerstelfje uit een oude Disney-productie. Het kerstseizoen duurt nog tot en met zondag 9 januari.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be