Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Pinstoring in Disneyland Paris komt zo vaak voor dat er speciale bordjes voor gemaakt zijn

30-12-2021, 16.02 uurBeeld: @DLPReport

Disneyland Paris is voorbereid op pinstoringen, maar niet op technisch vlak. Het komt tegenwoordig zo vaak voor dat pinapparaten in het Disney-resort niet werken, dat er speciale bordjes voor zijn gemaakt. Vanochtend was het opnieuw raak: bezoekers konden urenlang nergens betalen met een bankpas.

Bij souvenirwinkels en horecagelegenheden werden vervolgens speciale bordjes tevoorschijn gehaald. "Vanwege een technisch probleem: alleen cash", valt daarop te lezen. "Bedankt voor je begrip."

Dat Disneyland Paris - één van de populairste toeristische bestemmingen van Europa - zo veel moeite heeft met pinautomaten is opvallend. Het resort heeft een intensieve samenwerking met creditcardbedrijf Mastercard.

Slimme betaalproducten
"Mastercard is een wereldwijd betaal- en technologiebedrijf dat alles wat Disneyland Paris te bieden heeft, eenvoudig en gemakkelijk toegankelijk maakt dankzij haar slimme betaalproducten", valt te lezen op de officiële Disney-site.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be