Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Emile Ratelband wil pretpark over Kuifje

03-05-2013, 15.27 uur

Dan is het nu weer tijd voor onze terugkerende rubriek met pretparkplannen die waarschijnlijk nooit van de grond komen. Vandaag: tsjakkagoeroe Emile Ratelband. Hij adviseert de gemeente Arnhem over het neerzetten van een nieuwe toeristische trekpleister.

Arnhem heeft al Burgers' Zoo en het Openluchtmuseum, maar dat is volgens citymarketeers nog lang niet genoeg. Emile heeft naar eigen zeggen het gouden idee in handen om de stad voor eens en voor altijd een positief imago aan te meten: een pretpark rond de Belgische stripheld Kuifje.

"Disneyland hebben we al in Europa, ook rond Asterix is er elders al iets. Met Kuifjeland haal je een geweldig trekker naar Arnhem." De bedenker heeft er dan ook het volste vertrouwen in.

"Voordat je het weet heb je hier zo 100.000 bezoekers per jaar binnen." En mocht het onverhoopt toch niks worden, dan heeft Ratelband nog een tweede idee achter de hand: een ecopark als SeaWorld, met een geluidloze zweeftram.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be