Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto: originele kerstwens vanuit wildwaterbaan Efteling

25-12-2021, 10.47 uur

Een Efteling-medewerker heeft een originele plek uitgekozen voor een speciale kerstfoto. Hij besloot zichzelf te laten fotograferen in de vaargeul van wildwaterbaan Piraña, waar hij met behulp van hogedrukspuiten de woorden "fijne feestdagen" in de vloer had gespoten.

Het eindresultaat van de vrolijke kerstwens verscheen op Facebook. Eigenlijk zou de Piraña deze winter voor het eerst geopend blijven tot begin januari, dus ook tijdens de kerstvakantie. Door de onverwachte coronasluiting van de Efteling is de attractie nu alsnog dicht.

Voorlopig blijft het attractiepark in ieder geval gesloten tot en met vrijdag 14 januari volgend jaar. Producten die over de datum zouden gaan, zijn geschonken aan de lokale voedselbank. De Winter Efteling staat op de planning tot en met zondag 6 februari.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be