Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen lanceert nieuw kerstnummer tijdens coronasluiting

24-12-2021, 16.53 uur

Ondanks een onverwachte coronasluiting probeert Attractiepark Slagharen de kerststemming erin te houden. Het Overijsselse pretpark liet speciaal voor de kerstperiode een lied componeren, dat gebruikt zou worden bij entertainmentacts. Nu die niet door kunnen gaan, is het nummer online gepubliceerd.

In de Slagharen Christmas Song wordt gezongen over kerst vieren in het attractiepark. Het kerstlied werd gemaakt in samenwerking met entertainmentbedrijf Aniba, waar Slagharen al jaren mee optrekt voor het entertainmentprogramma.

In een bijbehorende videoclip op YouTube zijn ook beelden te zien van personeelsleden die met hun eigen auto door het park rijden om hun kerstpakket in ontvangst te nemen. "Met deze gezellige jingles komen we toch nog een beetje in kerstsferen", laat het park weten.

Vakantiepark
Door de coronamaatregelen was Slagharen op zaterdag 18 december voorlopig voor het laatst geopend. Ook het vakantiepark blijft de rest van de winter dicht. Het nieuwe seizoen start naar verwachting eind maart 2022.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be