Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Video: eigenaar Europa-Park als dronepiloot in kerstboodschap

23-12-2021, 12.28 uur

Roland Mack, de eigenaar van Europa-Park, ontpopt zich tot een heuse dronepiloot. In een kerstboodschap van het Duitse attractiepark is te zien hoe de pretparkbaas een drone bestuurt die rakelings langs attracties en gebouwen in het park vliegt.

Wanneer de drone verlichte rechthoekige doelen passeert, worden de lampjes in het gebied geactiveerd. Zijn broer Jürgen en zijn zoons Michael en Thomas, die tegenwoordig de dagelijkse leiding op zich nemen, kijken ondertussen lachend toe op de achtergrond.

De drone vliegt via de hoofdentree naar het Italiaanse en Franse themagebied, gevolgd door themadeel IJsland met lanceerachtbaan Blue Fire. Uiteindelijk spreekt Roland Mack de kijker persoonlijk toe. "We wensen jullie een vredig en een gelukkig kerstfeest en natuurlijk een beter nieuwjaar", zegt hij onder meer.

Kerstvakantie
In tegenstelling tot vorig jaar is Europa-Park dit keer wél geopend tijdens de kerstvakantie, zij het met zeer strenge regels. Zo mogen alleen bezoekers naar binnen die volledig gevaccineerd of recent genezen zijn. Wie de laatste vaccinatie langer dan zes maanden geleden heeft gehad, zal ook een coronatest moeten doen.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be