Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland zet kindergebied in als vaccinatiecentrum

22-12-2021, 17.23 uur

Bobbejaanland wordt de komende periode gebruikt als vaccinatielocatie. Het Vlaamse pretpark is tot begin april gesloten voor publiek. In de tussentijd kunnen buurtbewoners er terecht voor een coronavaccinatie, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Kinderland - een grote hal met kinderattracties - wordt daarvoor omgebouwd tot vaccinatiecentrum. Met name de inwoners van Kasterlee en Olen zullen uitgenodigd worden om in het attractiepark een boosterprik te ontvangen. Verder zet men de hal in voor het geven van vaccins aan kinderen tussen 5 en 11 jaar.

Het centrum in Bobbejaanland is in januari en wellicht ook februari 2022 operationeel, zes dagen per week en tien uur per dag. Op dit moment worden in de hal al voorbereidingen getroffen. Ook wordt er gewerkt aan het instellen van een digitaal reserveringssysteem voor het maken van de afspraken.

Extra prik
De boostervaccinatie is een extra prik die helpt om de bescherming tegen het coronavirus hoog te houden. Door de snelle verspreiding van de omikronvariant vinden overheden het van belang dat iedereen al volledig gevaccineerd was snel een boostervaccinatie neemt.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be