Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Artis

Artis smeekt abonnees om af te zien van compensatie: 'Scheelt veel inkomsten'

22-12-2021, 18.18 uur

Dierentuin Artis hoopt dat abonnementhouders afzien van het verlengen van hun abonnement. Abonnees van het bekende Amsterdamse dierenpark hebben recht op compensatie nu de poorten voor de vierde keer gesloten zijn vanwege de coronamaatregelen. Maar als het aan het management ligt, wordt daar geen gebruik van gemaakt.

In een mail roept Artis de abonnementhouders expliciet op om niet te kiezen voor de compensatieregeling. "Het toevoegen van de gemiste tijd op de lidmaatschappen scheelt Artis veel inkomsten", luidt de uitleg. "In deze moeilijke tijden vragen we u hier van af te zien en uw lidmaatschap door te laten lopen."

De dierentuin had het financieel al lastig, benadrukt men. "Uw steun in de vorm van een doorlopend lidmaatschap is voor Artis heel erg waardevol en we hopen van harte dat we u als lid mogen blijven verwelkomen. Wij hopen op uw begrip in deze zware tijd."

Kenbaar maken
Als de abonnees niets van zich laten horen, worden ze helemaal niet gecompenseerd voor de huidige sluiting. "Mocht u de gemiste tijd toch liever gecompenseerd zien en dus willen toevoegen aan uw lidmaatschap dan kunt u dit kenbaar maken", legt Artis uit. Daarvoor moet op een link geklikt worden.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Artis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be