Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Studio 100 Story Studio

Wereld van K3 komt tot leven in nieuwe overdekte attractie

22-12-2021, 19.20 uur

Dankzij een nieuwe toeristische attractie kan iedereen ontdekken hoe het is om lid te zijn van K3. De meidengroep kreeg een eigen overdekte beleving waar de wereld van K3 met behulp van kleurrijke 360 graden-projecties tot leven komt: K3 Immersive Bootcamp. Bezoekers kunnen zingen en dansen op K3-muziek en meedoen aan een quiz.

"De muziek en de interactieve opdrachten via koptelefoons maakt de beleving nog sterker", laat Studio 100 weten."Het wordt een spectaculaire ervaring voor alle jonge en wat oudere K3-fans. Na elke uitdaging word je een beetje meer K3." Wie alle opdrachten tot een goed einde brengt, krijgt toegang tot een heuse K3-videoclipkamer.

Dinsdag vond de officiële opening plaats in het bijzijn van K3-zangeressen Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en nieuwkomer Julia Boschman. Vanaf woensdag is de attractie geopend tijdens schoolvakanties en in de weekenden, zolang de coronamaatregelen het toelaten.

Tickets
K3 Immersive Bootcamp is onderdeel van de Studio 100 Story Studio, gelegen in de beroemde Antwerpse winkelstraat Meir. Eerder waren daar al projectiebelevingen te vinden rond Maya de Bij en de verzonken stad Atlantis. Tickets zijn online verkrijgbaar voor 18,50 euro per persoon.Meer Studio 100 Story Studio
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be