Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar: winterkermis en kerstmarkt vroegtijdig afgebroken

21-12-2021, 19.30 uur

Het Duitse pretpark Wunderland Kalkar is vroegtijdig gestopt met een middeleeuwse kerstmarkt en een nostalgische kermis. Beide onderdelen zijn per direct niet meer te bezoeken. Er wordt gezorgd voor een alternatief, meldt het attractiepark in een verklaring op social media.

De kerstmarkt en kermis waren te vinden bij de uitgang van de Winter Wunderland Drive-In: een autosafari langs circusdieren en verlichte kerstdecors. Er kwamen de afgelopen weken niet veel bezoekers op af.

"Gezien de ontwikkelingen zullen we deze week nieuwe marktkramen opbouwen en inrichten zodat je, net als vorig jaar, warm, makkelijk en veilig vanuit je auto iets te eten en te drinken kunt bestellen", aldus Wunderland Kalkar.

Afgebroken
Inmiddels zijn de kraampjes en attracties afgebroken. De Winter Wunderland Drive-In blijft wel geopend, op alle donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen tot en met 16 januari, met uitzondering van kerstavond en nieuwjaarsdag. Tickets kosten 15 euro per auto. Een ritje maken kan tussen 16.00 en 20.00 uur.

Meer Wunderland Kalkar
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be