Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Shrek's Adventure! London

Londense Shrek-attractie dicht vanwege corona-uitbraak

20-12-2021, 17.22 uur

Een toeristische attractie in Londen blijft voorlopig gesloten. Shrek's Adventure, gelegen op een steenworp afstand van de Westminster Bridge, kan vanaf dinsdag 21 december geen bezoekers ontvangen. Aanleiding is een coronauitbraak, waardoor nagenoeg alle medewerkers in quarantaine moeten.

Dat valt te lezen op de socialmedia-kanalen en de officiële website van de Shrek-trekpleister. "Omdat ons personeel in zelfisolatie moet, is het niet mogelijk om Shrek's Adventure! London te openen", luidt de verklaring.

"We bieden onze oprechte excuses aan voor de late melding en het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken." Wie al een ticket heeft gekocht, kan een nieuwe datum prikken. Het is de bedoeling om de deuren weer te openen op vrijdag 31 december.

Veilige ervaring
Op de website van de attractie valt te lezen dat er juist heel veel maatregelen zijn genomen om coronabesmettingen onder werknemers te voorkomen. "We hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat we een veilige ervaring kunnen bieden voor alle gasten en medewerkers", beweert men.

"Ons personeel zal afstand in acht nemen en waar nodig zullen we persoonlijke beschermingsmiddelen verstrekken aan medewerkers die met gasten in aanraking komen. De veiligheid en het welzijn van ons publiek en personeel is onze hoogste prioriteit. We zullen alle benodigde voorzorgsmaatregelen nemen." Dat mocht dus allemaal niet baten.

London Dungeon
Shrek's Adventure is onderdeel van de Britse groep Merlin Entertainments, net als de naastgelegen attracties Sea Life London, The London Dungeon en reuzenrad London Eye.

Meer Shrek's Adventure! London
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be