Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris brengt paradewagen uit als miniatuur

21-12-2021, 22.42 uurBeeld: @Disneylandpbp, DisneyCircusGirl

Disneyland Paris heeft een bijzonder souvenir uitgebracht voor fans van de nieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade. In het Disney-resort is nu een miniatuur verkrijgbaar van de eerste wagen van de parade: Mickey's Holiday Express.

Het kleurrijke gevaarte is vormgegeven als een enorme speelgoedtrein. Net als in de parade zelf staat Mickey Mouse voorop. Daarachter is een grote kerstboom zichtbaar, die in dit geval wordt opgetuigd door Knabbel en Babbel.

Het model is sinds deze week voor 159 euro verkrijgbaar bij de winkel Harrington's Fine China & Porcelains in het Disneyland Park en bij The Disney Gallery in het vrij toegankelijke uitgaansgebied Disney Village.

Stitch
Mickey's Dazzling Christmas Parade is tijdens de kerstperiode meermaals per dag te zien. Het kerstseizoen duurt nog tot en met zondag 9 januari 2022. De eerste wagen met Mickey Mouse wordt normaal gesproken ook bevolkt door Disney-figuren Pluto, Stitch en Pinokkio.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be