Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Sprookjeswonderland Enkhuizen

Sprookjeswonderland Enkhuizen voert coronatoegangsbewijs in

18-12-2021, 15.49 uur

Sprookjeswonderland Enkhuizen sluit zich aan bij de Nederlandse pretparken en dierentuinen waar een coronatoegangsbewijs verplicht is. Officieel hoeven de attractie- en dierenparken in Nederland nog niet te werken met een coronapas.

Om te voorkomen dat bij bijvoorbeeld horecagelegenheden individuele controles ingevoerd moeten worden, kiest Sprookjewonderland voor een algemene check bij de ingang. Eerder deden onder meer de Efteling, Toverland en Wildlands Adventure Zoo Emmen dat ook. Bezoekers hoeven de QR-code in hun CoronaCheck-app de rest van de dag niet dan niet meer te laten zien.

Dat geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Zij moeten bij de entree kunnen aantonen dat ze negatief getest, volledig gevaccineerd of recent genezen zijn. Verder blijft anderhalve meter afstand houden overal een vereiste. Mondkapjes moeten gedragen worden in overdekte ruimtes.

Lockdown
Sprookjeswonderland wordt 's winters omgetoverd tot Sprookjeswinterland, met kerstaankleding, lampjes en winterse decors. Vandaag ging de winteropenstelling van start. Het blijft waarschijnlijk bij die ene dag, want het kabinet heeft plannen voor een strenge lockdown. Eigenlijk wilde het park open blijven tot en met zondag 9 januari.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Sprookjeswonderland Enkhuizen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be