Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Kerstvakantie begint eerder: Duinrell opent Tikibad op extra dagen

17-12-2021, 18.29 uur

Het zwembad van Duinrell is volgende week vaker geopend dan gepland. Omdat de Nederlandse basisscholen een week eerder sluiten, heeft het Wassenaarse attractiepark besloten om het Tikibad op meer dagen open te stellen.

Eigenlijk zou de kerstvakantie op maandag 27 december starten. Dat wordt nu maandag 20 december. Als gevolg daarvan zijn bezoekers op dinsdag 21, woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 december welkom in het grootste waterpark van de Benelux, van 10.00 tot 17.00 uur.

Volgende week dinsdag en donderdag zou het glijbaanparadijs eigenlijk gesloten zijn. Op woensdag en vrijdag waren de openingsuren oorspronkelijk beperkter, namelijk van 12.00 tot 17.00 uur. De vakantie voor basisscholieren start eerder om het aantal coronabesmettingen terug te dringen.

Attracties
Normaal gesproken blijft het Tikibad langer geopend, maar vanwege de avondlockdown moeten alle niet-essentiële sectoren om 17.00 uur sluiten. Komend weekend en tussen zaterdag 25 december en zondag 9 januari zijn ook de winterharde attracties in het attractiepark operationeel.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be