Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-watershow met hits van Guus Meeuwis keert tijdelijk terug

17-12-2021, 12.25 uur

Efteling-bezoekers krijgen de komende tien dagen een speciale versie van watershow Aquanura te zien. Ter gelegenheid van een kerstconcert van The Streamers, dat op tweede kerstdag live wordt uitgezonden vanuit het attractiepark, haalt men Aquanura met een Zachte G weer van stal.

Die bestaat uit bekende nummers van Guus Meeuwis, gecombineerd met Efteling-melodieën. De voorstelling ging in oktober vorig jaar in première, als een eerbetoon aan de Brabantse volkszanger. Hij zat op dat moment 25 jaar in het vak.

Meeuwis is één van de initiatiefnemers van The Streamers. Daarom keert de Meeuwis-versie van het fonteinenspektakel tijdelijk terug. Van vrijdag 17 tot en met zondag 26 december is Aquanura met een Zachte G dagelijks te zien. De Efteling sluit vanwege de coronamaatregelen noodgedwongen om 17.00 uur.

Symbolica
De 12 minuten durende show bestaat uit de hits Het is een nacht..., Per spoor (Kedeng kedeng), 't Dondert en 't bliksemt, Tranen gelachen en Brabant, aangevuld met de Efteling-muziek van Symbolica, De Indische Waterlelies, Carnaval Festival, Baron 1898, het Spookslot, de Pardoes Promenade en de Muzikale Paddenstoelen.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be