Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen nodigt buurtbewoners uit: tickets voor 5 euro per stuk

18-12-2021, 12.08 uur

Attractiepark Slagharen haalt alles uit de kast om buurtbewoners te verleiden tot een bezoekje. Omwonenden kregen deze week een flyer in de brievenbus met een knalaanbieding. Zij kunnen tickets kopen voor de kerstvakantie voor 5 euro in plaats van 27,90 euro per stuk.

"Burenvoordeel", luidt de kop. "Speciaal aanbod voor de inwoners van Slagharen!" De spotgoedkope toegangsbewijzen zijn geldig tot en met zondag 9 januari 2022.

Op de pamfletten staan speciale actiecodes die ingevoerd kunnen worden op slagharen.com/actiecode. Met één code kunnen maximaal zes voordelige entreekaarten besteld worden.

Doordeweeks
Als de coronamaatregelen geen roet in het eten gooien, gaat Slagharen na dit weekend dagelijks open tussen zaterdag 25 december en zondag 9 januari. Hoewel de kerstvakantie voor basisscholen vervroegd is, blijft Slagharen komende week doordeweeks sowieso dicht.

Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be