Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Zwemparadijs Walibi Belgium gaat eerder open dan gepland

16-12-2021, 12.53 uur

De heropening van Aqualibi, het waterparadijs van Walibi Belgium, vindt iets eerder plaats dan verwacht. Vorige maand werd bekend dat het zwembad vanaf zaterdag 25 december weer toegankelijk zou zijn na een maandenlange sluiting. Door zware overstromingen in de zomer raakte de apparatuur beschadigd.

Nu is duidelijk dat de deuren iets eerder geopend kunnen worden, namelijk al op maandag 20 december. "De herstellingswerken zijn eerder afgerond", laat een woordvoerster weten.

"Goed nieuws voor wie een bijkomende activiteit zoekt voor de extra vakantiedagen", meldt het pretpark. Net als in Nederland begint de kerstvakantie in België een week eerder, om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Vanwege de beperkte capaciteit wordt aangeraden om een bezoek op tijd online te reserveren.

Feestdagen
Aqualibi is tot en met zondag 9 januari dagelijks geopend, ook op feestdagen. Daarna worden badgasten verwelkomd op woensdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Personen vanaf 16 jaar hebben een coronapas nodig. Het nieuwe Walibi-seizoen start op zaterdag 2 april.Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be