Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Rondvaartboot Disneyland Paris komende maanden dicht voor onderhoud

17-01-2022, 15.50 uurBeeld: @DLPReport

De rondvaartboot in Disneyland Paris blijft voorlopig gesloten. Bezoekers van het Disneyland Park kunnen de komende maanden geen vaartocht maken over de Rivers of the Far West in themagebied Frontierland. Er vinden werkzaamheden plaats.

Om die reden is Thunder Mesa Riverboat Landing in ieder geval tot begin april 2022 niet toegankelijk. Disney heeft niet aangekondigd wat er precies gaat gebeuren tijdens de onderhoudsperiode.

Normaal gesproken vaart raderboot Molly Brown rond het eiland van mijntrein Big Thunder Mountain. De opstapplek bevindt zich voor spookhuis Phantom Manor. Een tweede boot met de naam Mark Twain is al sinds 2011 niet meer in gebruik. Dat vaartuig is inmiddels volledig afgetakeld, maar nog niet gesloopt.

Pirates of the Caribbean
De komende weken zijn ook onder andere Crush's Coaster, Pirates of the Caribbean en Le Carrousel de Lancelot buiten bedrijf voor een reguliere opknapbeurt. It's a Small World blijft zelfs tot het einde van het jaar dicht voor een ingrijpende renovatie.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be