Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland gaat vijf dagen extra open vanwege vervroegde kerstvakantie

15-12-2021, 16.00 uurBeeld: @familie_ist_ein_rummelplatz

Toverland is volgende week vijf dagen extra geopend vanwege het vervroegen van de kerstvakantie. Eigenlijk zou het Limburgse attractiepark doordeweeks gesloten zijn tussen de weekenden van 18 en 19 december en 25 en 26 december. Gisteren werd bekend dat de vakantie voor basisscholieren eerder begint.

Om de coronacijfers te laten dalen, zijn leerlingen nu al op maandag 20 december vrij in plaats van op maandag 27 december. Daarom kiest Toverland ervoor om de deuren ook te openen op maandag 20, dinsdag 21, woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 december. Bezoekers zijn dan welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Tot en met het einde van de kerstvakantie opent Toverland de overdekte themadelen Land van Toos en Wunderwald, plus het buitengebied Ithaka en lanceerachtbaan Booster Bike. Ook is er extra entertainment, als onderdeel van de zogeheten Magische Winterweken. Na de vakantie, vanaf maandag 10 januari, zijn alleen de twee hallen nog toegankelijk.

Avondlockdown
Toverland was van plan om 's winters van 11.00 tot 19.00 uur open te gaan. Door de avondlockdown, waarbij niet-essentiƫle sectoren om 17.00 uur gesloten moeten zijn, kan dat niet. De bestaande maatregelen zijn verlengd tot half januari 2022.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be