Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Hansa-Park

Elke dag Kerstmis in Duits pretpark dankzij nieuwe kerstwinkel

03-04-2022, 19.38 uurBeeld: HansaPark.Fan.Gruppe

In het Duitse pretpark Hansa-Park is het voortaan elke dag Kerstmis. Het attractiepark heeft dit weekend de New Lübeck Christmas Shop geopend, waar het hele jaar door kerstartikelen verkocht worden. Bezoekers wanen zich in kerstsferen met kerstdecoraties en kerstmuziek.

De kerstwinkel is onderdeel van het vernieuwde westerndorp New Lübeck, dat eerder Bonanza City heette. In de wintermaanden zijn de gebouwen in het themagebied opgeknapt. Daarbij moest de Langenheim Brothers Photo-Studio het veld ruimen.

De studio was de afgelopen twee jaar al gesloten vanwege de coronamaatregelen. Op die plek is de Christmas Shop verschenen. Met de renovatie wil Hansa-Park naar eigen zeggen "inspelen op de traditie van permanente kerstwinkels in de Verenigde Staten".

Ongewoon
"We zagen de kans om iets nieuws, ongewoons en moois te realiseren", laat het park weten. "Laat de kerstgedachte het hele jaar door in Hansa-Park aanwezig zijn. Kom binnen en laat je fascineren door de sfeer van Kerstmis."Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Hansa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be