Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany past slogan aan om vaccinaties te promoten

14-12-2021, 18.27 uur

Movie Park Germany toont zich een groot voorstander van coronavaccinaties. Om het vaccinatieprogramma in Duitsland te promoten, heeft het attractiepark een tijdelijke nieuwe slogan geïntroduceerd. Die verscheen op Facebook en Instagram.

Het motto luidt "Hurra, ich bin impfilm!", een woordspeling op de gebruikelijke slogan "Hurra, ich bin im Film!". 'Impfen' is Duits voor vaccineren. Vele tientallen andere Duitse merken gingen Movie Park voor.

Meer dan 150 bedrijven in Duitsland wijzigden hun slogan als blijk van steun voor coronavaccinaties. Voorbeelden zijn McDonald's, Vodafone, Mercedes, Nestlé, Hornbach en FlixBus. Het gaat om een initiatief van een Berlijns reclamebureau, dat onverwachts massaal werd omarmd.

Vaccinatiegraad
Het doel is om de vaccinatiegraad onder de bevolking te verhogen. In Duitsland is momenteel bijna 70 procent van de inwoners volledig gevaccineerd, tegenover ruim 73 procent in Nederland.

Voor de Duitse pretparken en dierentuinen betekent meer gevaccineerden indirect ook meer omzet: vanwege het 2G-beleid zijn bijna alle attractie- en dierenparken alleen nog toegankelijk voor mensen die volledig ingeënt zijn tegen het coronavirus. Movie Park is van plan eind maart 2022 weer open te gaan na een winterstop.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be