Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Video: Plopsaland presenteert nieuwe projectieshow met Studio 100-hits

26-12-2021, 09.25 uur

Een gloednieuwe avondvoorstelling in Plopsaland De Panne bestaat uit de grootste succesnummers van Studio 100. In het Vlaamse attractiepark wordt de rest van de kerstvakantie de negen minuten durende projectieshow Luminaria vertoond, met muziek van Piet Piraat, Bumba, Kabouter Plop, Maya de Bij, K3 en Samson & Marie.

Er zijn videoprojecties te zien op de gevel van het overdekte gedeelte Mayaland, gelegen aan het Dorpsplein bij de hoofdingang. Het verhaal - verteld door een Nederlandstalige en een Franstalige voice-over - gaat over het magische boek Luminaria, dat 's winters tot leven komt. Er wordt ook gebruikgemaakt van speciale effecten als bellenblaasmachines.

Voor de scènes met Bumba en Maya de Bij werd gekozen voor de Franse uitvoering van de muziek, de rest van de liedjes zijn in het Nederlands. K3 - in de nieuwe samenstelling - wordt vertegenwoordigd door de hits 10.000 Luchtballonnen en Waterval. Daarnaast gebruikt men de soundtrack van kerstfilm The Polar Express (2004).

Drie keer
Plopsaland spreekt over "een winters verhaal vol videoprojecties, muziek, licht en speciale effecten". Op zaterdagavond 25 december vond de première plaats. Tot en met zondag 9 januari is Luminaria drie keer per avond te zien, om 18.00, 18.30 en 19.00 uur. Het park sluit dan om 19.00 uur.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be