Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: projecties op kasteel Disneyland Paris tijdens kerstparade

14-12-2021, 17.02 uur

Het sprookjeskasteel van Disneyland Paris wordt weer gebruikt voor videoprojecties. De afgelopen maanden stond het bouwwerk in de steigers voor een grote verbouwing. Nu de werkzaamheden bijna zijn afgerond, kan het kasteel weer ingezet worden voor projectieshows.

Avondspektakel Disney Illuminations keert volgende week terug na een afwezigheid van ruim 21 maanden. Vanaf nu zijn er al videoprojecties te zien tijdens de avondeditie van de nieuwe kerstparade Mickey's Dazzling Christmas Parade.

Als de wagens stilstaan op Central Plaza, wordt Sleeping Beauty Castle met behulp van projecties getransformeerd tot een kerstboom met ballen en slingers. De Kerstman steekt vervolgens met behulp van een toverstaf een grote ster aan.

Fonteinen
Ook de fonteinen en lampen rond het kasteel doen mee met de show. Mickey's Dazzling Christmas Parade wordt twee keer per dag opgevoerd. Op de meeste dagen is het al donker wanneer de stoet voor de tweede keer voorbijkomt.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be