Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Online entreeprijs Europa-Park gaat naar 62 euro op hoogseizoendagen

14-12-2021, 21.15 uur

Een dagje Europa-Park wordt komend jaar duurder op hoogseizoendagen. In 2021 introduceerde het attractiepark online variabele tarieven, afhankelijk van periode in het jaar. Dat principe blijft van kracht, maar het verschil tussen de twee prijscategorieën wordt in 2022 groter.

Nu betalen bezoekers nog 55 euro voor een ticket in het laagseizoen en 60 euro in het hoogseizoen. Volgend jaar gaat een toegangsbewijs op drukke momenten, bijvoorbeeld tijdens schoolvakanties, 62 euro kosten. Dat is 8 euro duurder dan op andere dagen. Europa-Park staat erom bekend niet of nauwelijks korting te geven.

Het hogere tarief geldt in 2022 van 9 tot en met 24 april, van 4 tot en met 26 juni, van 14 juli tot en met 12 september, van 8 oktober tot en met 6 november en vanaf 23 december. Kaartjes voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar kosten op die dagen 53,50 euro. Dat is nu nog 52 euro. Op andere dagen blijft de kinderprijs 47 euro.

Boottocht
Voor verblijfsgasten geldt altijd het lagere tarief. Europa-Park is deze winter nog geopend tot en met zondag 9 januari. Het zomerseizoen gaat naar verwachting van start op zaterdag 26 maart. Op de planning staat een renovatie van de Afrikaanse boottocht Dschungel-Floßfahrt.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be