Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Nieuwe Mercedes-coureur in de schijnwerpers bij achtbaan Europa-Park

19-03-2022, 23.59 uur

Europa-Park speelt in op het nieuwe Formule 1-seizoen. Bij achtbaan Silver Star, al sinds jaar en dag gesponsord door Mercedes-Benz, wordt nu coureur George Russell in de schijnwerpers gezet. Hij is in 2022 onderdeel van het Formule 1-team van Mercedes, naast zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton.

Russell en Hamilton prijken op posters in de zogeheten Mercedes-Benz Hall. Daarnaast kregen de Britten hun eigen levensgrote tweedimensionale kopieën, waar bezoekers mee op de foto kunnen. De Fin Valtteri Bottas moest vertrekken bij Mercedes. Alle verwijzingen naar hem zijn inmiddels verwijderd.

Er is ook aandacht voor de Formule E, het kampioenschap met elektrische auto's. Daar wordt Mercedes vertegenwoordigd door Nederlander Nyck de Vries en Belg Stoffel Vandoorne, die ook hun eigen uitsneden hebben. Verder werd de fotobalie bij de uitgang van de achtbaan verplaatst.

Monaco
De 73 meter hoge mega coaster Silver Star, geopend in 2002, ligt in het Franse themagebied van Europa-Park. De attractie heeft echter geen link met Frankrijk. Om toch een klein beetje in het thema te blijven, wordt in de Mercedes-Benz Hall verwezen naar dwergstaat Monaco in Zuid-Frankrijk.Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be