Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Station Antwerp

Plopsa-pretpark Antwerpen voegt film toe aan vrijevaltoren

19-12-2021, 19.01 uur

Er wordt nog steeds volop gesleuteld aan het pas geopende attractiepark Plopsa Station Antwerp. Nadat onlangs al de interactieve Smurfen-darkride werd aangepast, is nu ook een vrijevaltoren vernieuwd. Daar kunnen inzittenden voortaan kijken naar een film met Studio 100-figuur Wickie de Viking.

Een videoprojectie laat zien hoe bezoekers aan het varen zijn met Wickie. Er steekt plotseling een zware storm op, waardoor de attractie heftig op en neer begint te bewegen. Wickie's Valtoren, zoals de attractie heet, werd gebouwd door Moser's Rides uit Italië.

Vóór de overname door de Plopsa Group stond de attractie in het teken van stripverhaal De Kiekeboes. Het ritprogramma is aangepast, waardoor de attractie een stuk heftiger is dan voorheen. Er werd ook gezorgd voor extra decoraties.

Metamorfose
Plopsa Station Antwerp is de opvolger van Comics Station Antwerp. Het overdekte pretpark was de afgelopen twee jaar gesloten voor een ingrijpende metamorfose. In oktober vond de heropening plaats, met meerdere nieuwe attracties.

Meer Plopsa Station Antwerp
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be