Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-film De Expeditie van Familie Vos tijdelijk gratis te zien

12-12-2021, 11.41 uur

De familiefilm De Expeditie van Familie Vos, die zich afspeelt in de Efteling, is tijdelijk gratis te zien. Iedereen kan de film vandaag kosteloos bekijken via streamingplatform Pathé Thuis. Normaal gesproken moet voor het huren of kopen van de speelfilm betaald worden.

De Expeditie van Familie Vos gaat over de 11-jarige Teun, die tijdens een familieweekend in de Efteling ontdekt dat zijn pas overleden opa een speurtocht voor hem heeft achtergelaten. Levi Otto, Anna Drijver, Fockeline Ouwerkerk en Raymonde de Kuyper spelen de hoofdrollen. Bob Wilbers is verantwoordelijk voor de regie.

De opnames vonden begin 2020 plaats, net voor de coronacrisis. Door de coronamaatregelen kon de publiekspremière in december van dat jaar niet doorgaan. Daarop werd de film direct uitgebracht via streamingdiensten. Uiteindelijk heeft de productie in juni 2021 toch een tijdje in de bioscoop gedraaid.

48 uur
Wie Expeditie van Familie Vos vandaag voor 0 euro bestelt via Pathé Thuis, kan de film 48 uur lang bekijken. Overigens staat de winterse film sinds afgelopen zomer ook op Videoland, de betaalde video-on-demanddienst van RTL.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be