Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: souvenirwinkel Disneyland Paris staat blank door lekkage

12-12-2021, 12.16 uurBeeld: @MouseManiaManiacs

Een lekkage heeft voor wateroverlast gezorgd in Disneyland Paris. In souvenirwinkel La Boutique du Château stroomde het water afgelopen vrijdag door het plafond naar beneden. Dat is te zien op videobeelden van een Duitse Facebook-pagina.

Na verloop van tijd kwam de winkel blank te staan. La Boutique du Château bevindt zich in Le Château de la Belle au Bois Dormant, het kasteel van Doornroosje. Er worden het hele jaar door kerstartikelen verkocht.

"De kerstwinkel in het kasteel heeft een klein waterprobleem, of zou Doornroosje vergeten zijn om de badkraan dicht te draaien?", luidt het commentaar bij het filmpje.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be