Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Meer dan honderd verschillende smaken in nieuwe Coca-Cola-machines Efteling

02-05-2022, 10.00 uurBeeld: @eftel_straat

In de Efteling komen op verschillende plekken Coca-Cola Freestyle-automaten te staan. Bezoekers kunnen binnenkort kiezen voor meer dan honderd verschillende frisdranksmaken. Het gaat om allerlei varianten op drankjes als Coca-Cola, Fanta, Mezzo Mix, Sprite en Fuze Tea. De smaken zijn ook suikervrij, cafeïnevrij en caloriearm te verkrijgen.

De machines staan straks bij drie eetgelegenheden: Het Witte Paard in Marerijk, Frau Boltes Küche in Anderrijk en De Hongerige Machinist in Ruigrijk. Daar kunnen de frisdranken getapt worden in een een speciale jubileumbeker, uitgevoerd in de stijl van de zeventigste verjaardag van de Efteling. Er wordt ook een speciale jubileumsmaak geïntroduceerd.

Het project kwam begin 2020 al aan het licht via Looopings. Sindsdien bleef het echter stil vanwege de coronacrisis. Met ruim twee jaar vertraging krijgen de Coca-Cola Freestyle-automaten nu alsnog een plek in het Kaatsheuvelse attractiepark.

Slagharen
De Efteling is het tweede park in Nederland met het Freestyle-concept. Sinds 2020 staat al een machine in de Drentse dierentuin Wildlands Adventure Zoo Emmen. Attractiepark Slagharen volgt binnen afzienbare tijd. Zusterparken Bobbejaanland in België en Movie Park Germany in Duitsland namen de automaten onlangs in gebruik.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be