Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Station Antwerp

Nieuw K3-lid Julia verschijnt voor het eerst op Plopsa-attractie

11-12-2021, 15.25 uur

Julia Boschman is nog maar twee weken onderdeel van meidengroep K3, maar ze prijkt nu al op een attractie in een Plopsa-park. Bij de botsauto's in het overdekte pretpark Plopsa Station Antwerp is een beeltenis toegevoegd van K3 in de nieuwe samenstelling.

Bezoekers van het attractiepark in treinstation Antwerpen-Centraal komen een levensgrote foto van Boschman tegen bij de K3 Disco Cars. Daarop poseert ze samen met haar K3-collega's Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen, in de bekende regenboogjurkjes.

Na het winnen van een talentenjacht op tv nam Boschman de plek in van zangeres Klaasje Meijer, die het na vijf jaar voor gezien hield.

Coevorden
Andere K3-attracties in de Plopsa-parken zullen de komende tijd aangepast worden. Zo staat er een K3-achtbaan in Plopsaland De Panne en hebben Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden een zweefmolen, brandweermolen, disco en verkeerspark in K3-thema.

Meer Plopsa Station Antwerp
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be