Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park deelt ontwerpen van nieuwe luxe suites in themahotel

11-12-2021, 17.49 uur

Europa-Park laat zien hoe enkele nieuwe suites in themahotel Krønasår eruit komen te zien. Het Scandinavische hotel naast waterwereld Rulantica wordt op dit moment uitgebreid met elf luxe themasuites. Die krijgen namen als Northern Light en Ocean. De bouw is in volle gang.

Op de website van het Duitse attractiepark worden vier verschillende kamertypes genoemd, voor één tot vier personen: de Premium Präsidentensuite van 87 of 92 vierkante meter en de Premium Penthouse Suite van 68 of 90 vierkante meter. Sommige kamers hebben een privésauna of een eigen stoombad. Er wordt ook een buitenzwembad aangelegd.

De vermelde tarieven variëren van 725 tot 950 euro per nacht. Verblijfsgasten hebben de beschikking over onder meer een draaibed, een ligbad, een bluetoothspeaker, drie flatscreens, een koffiezetapparaat en een minibar. Verder ontvangen ze bijvoorbeeld fruit, mineraalwater en een krant.

Restaurant
De nieuwe accommodaties moeten beschikbaar zijn vanaf vrijdag 1 juli 2022. Europa-Park-directielid Thomas Mack deelde afgelopen week een handjevol ontwerpen op Twitter. Hij heeft de afbeeldingen inmiddels verwijderd. Pal naast Krønasår wordt momenteel ook gebouwd aan het futuristische restaurant Eatrenalin.





Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be