Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris vernieuwt tassencontrole: vaste overkapping in plaats van tenten

18-12-2021, 14.54 uur

Disneyland Paris heeft eindelijk geïnvesteerd in een permanente oplossing voor de tassencontrole. Tot nu toe werden groene tenten gebruikt om de bagage van bezoekers te inspecteren. Sinds deze maand staat er een vaste overkapping bij de ingang van de Disney-parken.

Het gaat om een functioneel bouwwerk met hier en daar wat Disney-details, zoals sierlijke krullen, sterren, emblemen van het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park en afbeeldingen van Disney-figuren. Op videoschermen speelt een filmpje dat laat zien hoe de controle in zijn werk gaat.

Op dit moment is naar schatting één derde van het project afgerond. De komende maanden en jaren moeten alle beveiligingsposten in het Disney-resort vervangen worden door soortgelijke gebouwen, zodat de bekende groene tenten in 2023 volledig verdwenen zijn.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be