Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Foto's: logo's toegevoegd aan voorgevel Plopsa Hotel

19-12-2021, 20.49 uur

Het Plopsa Hotel van Plopsaland De Panne is nu echt af. Ruim zeven maanden na de opening werd de voorgevel voorzien van enkele grote naamborden. Bovenop de façade prijkt sinds kort twee keer het logo van het 25 miljoen euro kostende hotel.

Er was een enorme hijskraan nodig om de logo's - elk bevestigd aan twee sierlijke palen - op de juiste plekken te monteren. Eén bord verscheen aan de straatkant van het complex, de andere aan de zijkant. Dat is in het verlengde van de hoofdingang van het Vlaamse attractiepark.

Het Plopsa Hotel, geopend in mei dit jaar, telt 117 hotelkamers verspreid over drie verdiepingen, twee bars, een buffetrestaurant en verschillende conferentiezalen. Twee maanden na de opening vond er ook al een belangrijke aanpassing plaats. Toen kregen 24 kamers een nieuw thema.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be