Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe koffiespecialiteit in de Efteling gebaseerd op De Kikkerkoning

09-12-2021, 11.47 uur

Een nieuwe koffiespecialiteit in de Efteling staat in het teken van een sprookje uit het Sprookjesbos. Bij horecapunt de Kleyne Klaroen op het Herautenplein is deze winter de Klaroen Koffiespecial verkrijgbaar, gebaseerd op De Kikkerkoning.

Net als bij het sprookje uit 1952 wordt het middelpunt van de koffie gevormd door een gouden bal. Verder bestaat de warme drank uit karamelsiroop, slagroom en chocoladesprinkels. De prijs bedraagt 4,95 euro.

De Kikkerkoning is een sprookje over een prins die betoverd is in een kikker en om terug te veranderen het hart moet winnen van een prinses. In de Efteling wordt het verhaal uitgebeeld als een fontein met vier kikkers die een gouden bal omhoog spuiten. De opzet van fonteinenspektakel Aquanura werd gebaseerd op het tafereel.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be