Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark annuleert dolfijnenshow: 'Vanwege falende communicatie vanuit de overheid'

05-12-2021, 14.17 uur

De dolfijnenshows in Boudewijn Seapark gaan dit weekend niet door. Het Belgische attractie- en dierenpark heeft te horen gekregen dat de binnenspeeltuin Bobo's Indoor niet open mag. Als gevolg daarvan worden ook de dolfijnenvoorstellingen in het Brugse dolfinarium geannuleerd.

Men geeft de autoriteiten de schuld. "Vanwege een falende communicatie vanuit de overheid zijn wij gedwongen de indoor speeltuin per direct te sluiten", valt te lezen in een verklaring. "Ook de voorstellingen in het dolfinarium zullen dit weekend geannuleerd worden omdat dit in combinatie met de indoor speeltuin is." Er werden combitickets verkocht voor beide onderdelen.

Binnenspeeltuinen werden vrijdagavond niet genoemd tijdens de persconferentie over de aangescherpte coronaregels. De beslissing kwam pas zaterdagochtend aan het licht, toen de overheid alle maatregelen publiceerde.

IJspiste
"Helaas is dit bij de persconferentie niet genoemd en moesten wij dit in de media vernemen", laat Boudewijn Seapark weten. "Vanaf volgend weekend hopen wij u te kunnen ontvangen in combinatie met de ijspiste, die wel geopend blijft."

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Boudewijn Seapark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be