Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Energylandia

Pools pretpark probeert Polen warm te maken voor eerste winteropening

04-12-2021, 21.39 uur

Zijn Polen te porren voor een dagje pretpark in de winter? Energylandia hoopt van wel. Het grootste attractiepark van Polen is voor de allereerste keer geopend in de winterperiode. Op social media trekt men alle registers open.

Een stroom aan reclamefilmpjes moet kijkers enthousiast maken voor een winters dagje uit. In de video's benadrukt het attractiepark dat het heel normaal is om 's winters naar een pretpark te gaan. Men verwijst naar andere grote Europese parken, die al jaren de poorten openen tijdens het kerstseizoen.

Pretparken zijn in Polen een relatief nieuw fenomeen. Een dagje pretpark in de winter zit bij de bevolking dan ook nog niet ingebakken in het systeem. In één van de filmpjes legt een medewerker van Energylandia uit dat het berijden van achtbanen in de kou wel degelijk veilig is. Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken, zegt hij.

Achtbaanhoofdstad
Energylandia opende in 2014. Sindsdien groeide het attractiepark uit tot de achtbaanhoofdstad van Europa, met zeventien verschillende rollercoasters. Hoogtepunten zijn mega coaster Hyperion, hybrid coaster Zadra en lanceerachtbaan Abyssus. Het is de bedoeling dat de achtbanen 's winters gewoon operationeel zijn.

De winteropening van Energylandia duurt nog tot en met donderdag 23 december. Bezoekers zijn dagelijks welkom tussen 10.00 en 18.00 uur. In de hoop meer bezoekers te trekken, wordt er gestunt met de prijzen. Online waren de afgelopen dagen tickets verkrijgbaar voor 99 Poolse zloty, zo'n 21,50 euro.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Energylandia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be