Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Bezoeker Europa-Park klaagt over ongeïnteresseerde Kerstman: 'Zo teleurgesteld'

02-12-2021, 17.38 uur

De Kerstman heeft zich niet van zijn beste kant laten zien in Europa-Park. Bezoekers kunnen de beroemde kindervriend deze winter ontmoeten in het Duitse attractiepark. Dat leidt echter niet altijd tot magische taferelen, blijkt uit een anekdote van een teleurgestelde moeder.

Op Facebook vertelt Jacqueline Niederhaus dat ze afgelopen weekend met haar man en twee kinderen van 6 en 8 jaar in Europa-Park was. "Bij de ingang stond vermeld dat de Kerstman persoonlijk te ontmoeten was. Mijn kinderen waren door het dolle heen. Toen we bij zijn huis arriveerden, konden ze niet wachten om naar binnen te gaan."

Maar toen de kinderen het versierde huis in liepen, volgde volgens de vrouw een "enorme domper". "De Kerstman, zittend op zijn stoel, heeft kennelijk niets beters te doen dan met zijn telefoon spelen. De kinderen waren zo teleurgesteld."

Chocoladebollen
Uiteindelijk merkte de Kerstman het gezelschap op. "Toen we alweer bijna buiten waren, riep hij dat we moesten wachten. Hij legde twee chocoladebollen op tafel, maar hij keek niet op van zijn mobieltje. Mijn dochter van 6, die gek is op snoep, wilde de chocolade niet. Ik heb haar nog nooit zo teleurgesteld gezien..."

Niederhaus heeft de situatie aangekaart bij Europa-Park. "In mijn ogen kan dit absoluut niet." Het park biedt op social media excuses aan voor het voorval. "Het spijt ons zeer hoe onze medewerker zich gedragen heeft", luidt de reactie. "We hebben dit doorgegeven aan ons management. De desbetreffende collega zal aangesproken worden."

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be