Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen ziet weer af van avondopenstelling

01-12-2021, 11.42 uur

Het speciale avondprogramma van Wildlands Adventure Zoo Emmen gaat niet door. Van zondag 26 december tot en met zondag 9 januari stond eigenlijk avondevenement Wildnights op de planning. Hoewel nog niet bekend is welke coronaregels op dat moment zullen gelden, heeft de Drentse dierentuin uit voorzorg besloten om Wildnights te schrappen.

Als reden noemt men "de opnieuw aangescherpte coronamaatregelen, de verplichte dagelijkse sluiting om 17.00 uur en de beperkingen in de horeca". Ook vorig jaar werd Wildnights geannuleerd in verband met de coronamaatregelen. Uiteindelijk gingen de Nederlandse pretparken en dierentuinen half december volledig dicht.

Het evenement, met extra activiteiten, entertainment en lichtshows, zou voor de vijfde keer gehouden worden. Wildlands belooft dat er deze winter wel een alternatief komt, overdag. "Om bezoekers wel een feestelijk, winters gevoel mee te geven, wordt het park in de kerstvakantie sfeervol aangekleed."

Winterplein
Zo wordt het Kompasplein in de kerstperiode omgedoopt tot Winterplein, met kerstbomen, nepsneeuw, warme chocolademelk, vuurkorven, foodtrucks en lampjes. Ook themagebied Nortica wordt voorzien van winterse aankleding.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be