Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto's: wachtrij bij Efteling-attractie Droomvlucht volgezet met bouwhekken

01-12-2021, 17.04 uur

De wachtrij bij Droomvlucht in de Efteling is veranderd in een soort doolhof van bouwhekken. Efteling-bezoekers staan momenteel te wachten tussen stalen hekken met grote groene zeilen. Op die manier kunnen groepen naast elkaar wachten, zonder anderhalve meter afstand tussen de rijen.

De capaciteit van de rij ligt daarmee fors hoger. Bij de start van de coronacrisis werd de wachtrij om dezelfde reden voorzien van houten schotten met doorzichtige schermen. Nadat de coronaregels in september versoepeld werden, haalde de Efteling de schermen weg. Nu zijn ze toch weer nodig.

Omdat het te veel tijd kost om opnieuw dergelijke spatschermen te installeren, koos het attractiepark nu voor een makkelijkere oplossing. De bouwhekken zijn met tiewraps vastgemaakt aan de bestaande wachtrijhekken. Markeringen die wijzen op de afstandsregel ontbreken nog.

Mondkapjes
Sinds afgelopen weekend moet in de Efteling weer anderhalve meter afstand gehouden worden, zelfs nu iedereen bij de entree het coronatoegangsbewijs moet laten zien. Ook mondkapjes zijn weer nodig in binnenlocaties.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be