Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Nieuw thema voor achtbaan Plopsaland De Panne

12-01-2022, 14.26 uur

Eén van de gebieden in Plopsaland De Panne krijgt deze winter een nieuw thema. De Wereld van Kaatje, met daarin een familieachtbaan en een waterattractie, ondergaat binnenkort een metamorfose. Na negen jaar moet het thema plaatsmaken voor iets anders, zo melden ingewijden aan Looopings.

De Wereld van Kaatje staat in het teken van verschillende kinderprogramma's rond het meisje Kaatje op kinderzender Ketnet: Kaatjes Tralalaatjes, De Wereld rond met Kaatje en Kaatjes Kameraadjes. In 2013 investeerde Plopsaland 750.000 euro om de Kaatje-personages een plek te geven in het park.

Daarvoor werd een bestaand gebied rond de oude tv-show Wizzy & Woppy aangepast. Achtbaan Dongo's Race werd Viktor's Race en waterbaan De Vaat werd Kaatje zoekt Eendje. Nu de populariteit van de series is afgenomen, kiest Plopsa voor iets nieuws.

Geopend
Daarvoor wordt opnieuw samengewerkt met Ketnet, zeggen betrokkenen. Een woordvoerder van Plopsaland kan dat nog niet bevestigen. "Over dit project maken we binnenkort meer bekend", laat hij weten. Het Vlaamse pretpark blijft deze winter voor het eerst geopend op alle woensdagen, zaterdagen en zondagen en tijdens de schoolvakanties.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be