Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Beekse Bergen voegt schaatsbaan toe aan Safari Resort

18-12-2021, 12.52 uur

Wie deze winter blijft slapen bij Safaripark Beekse Bergen, kan gebruikmaken van een ijsbaan. In het Safari Resort is een semi-overdekte schaatsbaan neergezet van circa 300 vierkante meter, bedoeld voor vakantiegasten.

Vorig jaar was er al een kleinschalige ijsbaan in het vakantiepark, als proef. Dit jaar pakt Beekse Bergen het groter aan. Verblijfsgasten kunnen een tijdvak van tweeënhalf uur reserveren voor 7,50 euro, inclusief schaatshuur. Per tijdslot is er plek voor maximaal 65 personen.

Er kan geschaatst worden sinds vrijdag 10 december. Voorlopig sluiten de deuren om 17.00 uur vanwege de coronaregels. De ijsbaan blijft naar verwachting staan tot en met donderdag 3 maart 2022.

Zwemmen
Beekse Bergen heeft twee vakantieparken: het Safari Resort en Vakantiepark Beekse Bergen. Gasten die hebben gekozen voor het reguliere vakantiepark, krijgen normaal gesproken een voucher om in de buurt te gaan zwemmen. Daarmee kunnen ze 's winters ook gratis gebruikmaken van de schaatsbaan.Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be