Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark moet start lichtfestival uitstellen door avondlockdown

29-11-2021, 13.33 uur

De avondlockdown zorgt ervoor dat Ouwehands Dierenpark niet kan beginnen met lichtfestival Light Nights: Magic Forest. Het evenement zou eigenlijk op vrijdag 10 december van start gaan. Voorlopig moeten in Nederland nagenoeg alle activiteiten om 17.00 uur afgelopen zijn.

Dat moet de verspreiding van het coronavirus afremmen. Vooralsnog gelden de huidige coronamaatregelen tot zondag 19 december. Daarom gaan in ieder geval de eerste twee weekenden van de Light Nights niet door. De dierentuin neemt contact op met personen die al tickets hadden gekocht.

Het festival moet plaatsvinden op vrijdagen en zaterdagen tot en met 19 februari en tijdens de kerstvakantie, van 17.30 tot 21.00 uur. "Metershoge lichtkunstwerken, mystieke verschijningen en magisch entertainment brengen je naar een wereld die je betovert", zo luidt de promotietekst.

Ultieme poging
Vorig jaar, toen het evenement nog China Light heette, werd de start ook meerdere keren uitgesteld in verband met de coronaregels. In een ultieme poging om het festival toch door te laten gaan, verplaatste Ouwehands Dierenpark de activiteiten naar maart 2021. Uiteindelijk moest het lichtspektakel helemaal geschrapt worden.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be