Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wunderland Kalkar

Foto's: deze winter vier dagen per week kermis in Duits pretpark

12-12-2021, 22.13 uur

Het Duitse pretpark Wunderland Kalkar blijft 's winters gesloten, maar tijdens de wintermaanden kunnen bezoekers er wel terecht voor enkele kermisattracties. Op een terrein bij het attractiepark staat tot en met donderdag 23 december een nostalgische kermis.

Ook is er een kleinschalige kerstmarkt in middeleeuwse sferen. Beide onderdelen gaan open op donderdagen tot en met zaterdagen van 15.00 tot 22.00 uur en op zondagen van 12.00 tot 22.00 uur. Ze zijn te vinden bij de uitgang van de Winter Wunderland Drive-In: een autosafari langs verlichte decors, artiesten en een tent met kraampjes en circusdieren.

De kermis bestaat onder meer uit botsauto's, een spooktrein, een schietsalon, een lachspiegeltent, een rups, ouderwetse schommels en verschillende eetgelegenheden. Een intrigerende attractie aan de rand van het terrein is de interactieve voorstelling The Lady Show.

Contant geld
Er moet per attractie betaald worden met contant geld. Pinnen is niet mogelijk. De autosafari - die 15 euro per auto kost - is voor iedereen toegankelijk, op het kermisterrein geldt de 2G-regel. Alleen gevaccineerde en genezen personen zijn welkom.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Wunderland Kalkar
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be