Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Grote verbouwing voor speelhal Lucky Nugget in Attractiepark Slagharen

02-12-2021, 18.11 uur

De populaire speelhal van Attractiepark Slagharen ondergaat een enorme metamorfose. Dit najaar wordt de Lucky Nugget, gelegen in de Main Street van het Overijsselse pretpark, gerenoveerd en vergroot. Men heeft gekozen voor een volledig nieuw uiterlijk.

Het naastgelegen Aziatisch restaurant Wok Inn is permanent gesloten. De vrijgekomen ruimte wordt bij de arcadehal getrokken. Daardoor wordt de Lucky Nugget - vooral in trek bij verblijfsgasten - bijna twee keer zo groot. De focus moet meer komen te liggen op games dan op gokkasten.

"Het interieur van de Lucky Nugget wordt een stuk moderner en strakker, maar wel met een klassieke Slagharen-sfeer", vertelt directeur Dave Storm. Er is gekozen voor veel houttinten. Een deel van het pand wordt vormgegeven als een hotel in wildweststijl.

Nieuwe bestemming
Ook de façade krijgt een flinke opfrisbeurt. Slagharen hoopt dat de verbouwing eind dit jaar afgerond is. De uitbreiding maakt de verderop gelegen automatenhal Rosies' Penny Arcade overbodig. Voor die locatie wordt nog een nieuwe bestemming gezocht.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be